Onze  gerenoveerde traditionele Tsjechische woning is een vrijstaand comfortabel huis met internet en tv met Nederlandse zenders.  De grote tuin
( 2500 m2 ) staat vol met fruitbomen en bessenstruiken, waarvan je in de zomer heerlijk kunt snoepen. Ons huis is gelegen in een schilderachtige streek  in het dorp Nemojov aan de rand van het Reuzengebergte. De streek is zeer bekend om de goede skimogelijkheden in de winter en om de mooie natuur. In de zomer is ons huis een ideale startplek voor wandel- en fietstochten. Het ligt direct aan de bekende Elbe fietsroute. Er zijn volop mogelijkheden voor uitstapjes op cultureel gebied in de omgeving. Vele historische Boheemse stadjes en kastelen zijn een bezichtiging waard, evenals een dagtocht naar de hoofdstad Praag of met de gondel naar de hoogste top van het Reuzengebergte. ( Snezka )
In het dorp zijn op loopafstand  een klein supermarktje en een bakker voor de dagelijkse levensbehoeften , een restaurant en een speeltuintje.
Op 7 km afstand ligt de stad Dvur Kralové  met verscheidene goede restaurants en grote supermarkten ( o.a.Tesco en Kaufland ). Ook is hier de grootste dierentuin en safaripark van Midden-Europa en je kunt in de zomer zwemplezier beleven in een groot openluchtzwembad.


 

 

Voor verdere informatie of reserveringen kunt u altijd via e mail contact met ons  opnemen, mariondaniels28@gmail.com  Ook zijn we telefonisch te bereiken onder de volgende
nummers; 0643560159  ,0644589029, 0492535709,
 

 
 
 
Webdesign: Bert Coenraad
Bijgewerkt mei 2018
 


 

indeling huis

  prijzen   afstanden  
  toeristische informatie   aktiviteiten   bezienswaardigheden  
 

reserveringen